Pogodnosti za mlade

Pogodnosti za mlade

Dragi mladi, u suradnji s udrugom „College“ odlučili smo nagraditi vašu želju za učenjem stranog jezika i to najvećim popustom u gradu!

Svima onima koji posjeduju  College karticu odobravamo čak 25% POPUSTA NA SVE VRSTE TEČAJEVA stranih jezika (izuzev individualne nastave) i na sve vrste plaćanja. 

Za više informacija, obratite nam se na mail  adhoc@adhoc.hr ili brojeve telefona 031/215-500 i 031/215-501 (svakim radnim danom od 08:00 – 17:00 sati). 

Za više informacija o College kartici posjetite www.college.hr

Možda Vas zanima

o Autoru

admin

(2) Komentara

 1. Antonio
  11. Prosinac 2014 at 17:24

  Poštovani. Imam pitanje u vezi tečaja za njemački jezik. Kakav se certifikat dobije nakon završenog tečaja? Ili moram nešto naknadno polagati za certfikate? Planiram posao u njemačkoj pa me zanima što dobijem nakon tečaja. Hvala unaprijed, Lp.

  • Mandić
   13. Prosinac 2014 at 12:44

   Poštovani, nakon što položite naš ispit dobit ćete našu diplomu koju većina njemačkih poslodavaca priznaje pri zapošljavanju. No ako Vaš poslodavac zahtijeva neki od međunarodnih certifikata kao što je Geothe Zertifikat, morat ćete položiti baš njega (u tom Vas slučaju možemo pripremati za polaganje ispita). Pozdrav!

Komentiraj