Ad Hoc-Centru preko 1.000.000,00 kn bespovratnih sredstava

Ad Hoc-Centru preko 1.000.000,00 kn bespovratnih sredstava

Tečajevi stranih jezika po najvišim svjetskim standardima od jeseni i u Osijeku

 

Škola stranih jezika i centar sudskih tumača i prevoditelja Ad Hoc, centar s više od 15 godina tradicije i dosadašnji lider na području edukacije stranih jezika i usluga prevođenja, ove će godine kroz informatizaciju poslovanja podići kvalitetu svojih usluga na još višu razinu.

Naime, Ad Hoc je uspješno aplicirao i prošao na natječaju za bespovratna sredstva za projekt pod nazivom „Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku“, financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu poziva za dostavu projektnih prijedloga: „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MPS-a u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“. Ukupna je vrijednost projekta 1.189.500,00 kn, a udio sufinanciranja EFRR-a iznosi 90 %.

Nastavu stranih jezika, Ad Hoc će prilagoditi najvišim svjetskim standardima digitalizacijom učionica – odnosno uvođenjem interaktivnih pametnih ploča i e-udžbenika u nastavu, kao prva škola stranih jezika u Hrvatskoj, omogućujući time najmoderniju, kvalitetniju i učinkovitiju edukaciju, koja se u najrazvijenijim zemljama u nastavi koristi već duži niz godina.

Uz informatizaciju koja se održava lokalno u gradu Osijeku, kroz projekt informatizacije Ad Hoc razvija i e-learning platformu za učenje na daljinu, čime tržište postaje gotovo neograničeno. Bili Vi u Osijeku, Njemačkoj ili na Novom Zelandu, kroz sustav e-learninga, bit ćete „u učionici“ s ostalim polaznicima ili samostalno (ovisno o preferenciji), učeći od izvornih govornika. Kao i dosada, tečajevi u ponudi uključivat će tečajeve općeg, poslovnog, pravnog jezika i sve ostale usko specijalizirane tečajeve, a održavat će se za sve dobne skupine (djecu i odrasle).

Usluge sudskih tumača i prevoditelja izvršavat će se još brže i kvalitetnije dodatnim ulaganjem u licence i softverska rješenja, čime će upravljanje kvalitetom postati učinkovitije. Centar time očekuje proširivanje broja mogućih prevoditelja i lektora koji bi mogli sudjelovati na projektima.

Vezano uz upravljanje poslovnim procesima, uz pomoć najnaprednijih softverskih rješenja za automatizaciju postići će se integracija svih poslovnih procesa, što podrazumijeva upravljanje projektima (upravljanje resursima, prodajom, financijsko upravljanje, upravljanje znanjem, korisničku podršku) te integraciju povezanih vanjskih procesa (suradnja s dobavljačima, partnerima ili kupcima) i integraciju procesa povezanih s upravljanjem kvalitetom.

Svi navedeni čimbenici poslovanja u konačnici će rezultirati povećanjem konkurentnosti i stvaranja bolje tržišne pozicije s ciljem razvoja i širenja poslovanja te daljnjim povećanjem udjela izvoza u ukupnom poslovanju tvrtke.

 

Projekt je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj

zastava

Možda Vas zanima

[KAKO NEOMETANO KORISTITI SVE USLUGE AD HOC – CENTRA U VRIJEME PANDEMIJE]
[OBAVIJEST]
NOVI ČLANAK – Prevoditelji i tjelesna aktivnost

o Autoru

Martina Petreković

Komentari su zatvoreni.

Komentiraj

Postavke kolačića