Adhoc’s modern comprehensive method (AMCM)

Adhoc’s modern comprehensive method (AMCM)

Na temelju višegodišnjeg iskustva i prakse u nastavi, naš je stručni tim osmislio autohtonu metodu učenja jezika. AMCM je moderna sveobuhvatna metoda koja koristi iskustva svih relevantnih metodičara, lingvističara i glotodidaktičara, te ih prilagođava potrebama polaznika. Sveobuhvatnost ove metode očituje se u tome da nijedan segment učenja stranog jezika nije zapostavljen, a sve je to pretočeno u jednu novu, moderniju metodu.

Analizom potreba polaznika jasno je vidljivo da je naglasak potreba na brzom osposobljavanju za komunikaciju na stranom jeziku. Mnoge postojeće metode uz svoje dobre strane imale su puno nedostataka, tako je npr. poznati direktni pristup proizašao iz potreba da se nadogradi gramatičko-prevoditeljski pristup, međutim direktni pristup je induktivan i ne kombinira dedukcijsku metodu, te zapostavlja gramatiku.

Naša metoda stavlja naglasak na brzo osposobljavanje za tečnu komunikaciju gdje se do točnosti dolazi praktičnim gramatičkim vježbama pod stručnim vodstvom naših profesora. Jedan od naših prvih ciljeva je otklanjanje blokade koja postoji kod mnogih ljudi koji čak i sa solidnim znanjem jezika nemaju potrebnu hrabrost i slobodu konverzacije. To proizlazi iz učenja gramatičkih struktura napamet, te ih se često ne može primijeniti u pravom trenutku. Zato smo mi razvili modernu metodu koja podrazumijeva neprestano prilagođavanje i mijenjanje nastavnih sadržaja koji se implementiraju putem suvremenih nastavnih pomagala i sredstava u stimulativnoj i opuštenoj atmosferi Ad Hoc – Centra.

Stručnost i praćenje svjetskih trendova u nastavi stranih jezika naš su zaštitni znak koji su prepoznali naši brojni polaznici, a generacije zadovoljnih polaznika koji su kod nas naučili jezike naša su najbolja preporuka.

Možda Vas zanima

Dobrobiti učenja stranih jezika od rane životne dobi
Učenje stranih jezika u doba pandemije
[TEČAJEVI STRANIH JEZIKA ZA TVRTKE]

o Autoru

admin

Komentari su zatvoreni.

Komentiraj

Postavke kolačića