Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku

Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku

Ad Hoc – Centar d. o. o., Draškovićeva 4a 10 000 Zagreb, OIB: 75132412279 provodi projekt pod nazivom „Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku“ koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu poziva za dostavu projektnih prijedloga: „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MPS-a u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“.

Uz pomoć softverskih rješenja za automatizaciju poslovnih procesa postići će se integracija svih poslovnih procesa, što podrazumijeva upravljanje projektima (upravljanje resursima, prodajom, financijsko upravljanje, upravljanje znanjem, korisničku podršku) te integraciju povezanih vanjskih procesa (suradnja s dobavljačima, partnerima ili kupcima) i integraciju procesa povezanih s upravljanjem kvalitetom.

Glede proizvodnje, softverska rješenja također su neizostavni čimbenik u poslovanju suvremene tvrtke. Upotreba CAT alata omogućit će pamćenje ranije prevedenih segmenata i njihovo korištenje u novim prijevodima, što doprinosi povećanju konkurentnosti posebno u vidu konzistentnosti, tj. kvalitete, proizvodnih kapaciteta i cijene. Digitalizacija učionica omogućit će kvalitetniju i učinkovitiju edukaciju, a kreiranjem e-learning platforme tržište nam postaje fizički gotovo neograničeno.

Dodatnim ulaganjem u licence za računalno potpomognuto prevođenje i obradu tekstova/dokumenata, nadzor kvalitete prijevoda proširio bi broj mogućih prevoditelja i lektora koji bi mogli sudjelovati na projektima gdje su navedeni alati jedan od ključnih uvjeta suradnje.

Svi navedeni čimbenici poslovanja u konačnici će rezultirati povećanjem konkurentnosti i stvaranja bolje tržišne pozicije s ciljem razvoja i širenja poslovanja te daljnjim povećanjem udjela izvoza u ukupnom poslovanju tvrtke.

Cilj je projekta rast učinkovitosti i konkurentnosti Ad Hoc-Centra d. o. o. uvođenjem inovativnih IKT rješenja u poslovne procese tvrtke.

Očekivani su rezultati projekta povećanje produktivnosti rada tvrtke, očuvana postojeća radna mjesta, povećani prihod od izvoza te povećani prihod od prodaje.

Ukupna je vrijednost projekta 1.189.500,00 kn, a udio sufinanciranja EFRR-a iznosi 90 %.

Projekt je započeo 20. 12. 2016., a završit će 20. 12. 2017.

Kontakt osoba za dodatne informacije o projektu je Martina Petreković.

 

Projekt je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj

 zastava

Možda Vas zanima

[ZAPOŠLJAVAMO – URED U OSIJEKU]
[DIREKTORICA AD HOC CENTRA PROF. ANA BREZOVAC GOSTOVALA U POPULARNOZNANSTVENOM CIKLUSU SCIENTIFIC INTER_VIEW]

o Autoru

Martina Petreković

Komentari su zatvoreni.

Komentiraj

Postavke kolačića