Rekli su o nama…

Rekli su o nama…

Zahvaljujući suradnji i višegodišnjem iskustvu učenja stranih jezika u školi za strane jezike Ad Hoc izražavam zadovoljstvo i sve pohvale njihovom radu. Mlada, stručna i dinamična ekipa profesora stranih jezika spremna je u svakom trenu biti na usluzi svojim polaznicima. Posebno ističemo spremnost i prilagođavanje ritma učenja osobnim potrebama i sposobnostima polaznika, nadoknađivanje eventualnih propuštenih sati kroz individualne konzultacije, mogućnost individualnog učenja, metodika rada primjerena uzrastu i predznanjima kandidata, kao i raznovrsne didaktičke metode koje pridonose boljem razumijevanju i primjeni naučenog. Zbog svega ovog preporučujem školu stranih jezika Ad Hoc.

Vesna Grbeša, dipl.ing.
Osječki sajam d.o.o.

Od početka naše suradnje naši polaznici su vrlo uspješno završavali tečajeve engleskog jezika bez obzira na stupanj polaska. Polaznici su iskazali izuzetno zadovoljstvo svojim predavačima kao i ukupnom suradnjom sa školom, čime sam i ja osobno kao najbliži suradnik izuzetno zadovoljna.

Patricija Čavrag, up.p.
Voditelj administracije kadrova Belje d.d.

Moderan, atraktivan i vrlo uspješno dizajniran tečaj. Zadovoljava sve naše potrebe za aktivnim znanjem engleskog jezika.

Grupa konverzacijskog A engleskog jezika, 2008

U kratkim crtama o Ad Hoc – Centru:
– organizacija škole i izvođenje nastave su na visokoj razini
– metode i način predavanja omogućuju nam usvajanje novih znanja
– nastava je prilagođena stupnju poznavanja odnosno nepoznavanja engleskog jezika
– visoka pristupačnost i otvorenost profesora i ostalog osoblja prema polaznicima Škole

Grupa 2 A, II. stupanj engleskog jezika, ljetni semestar 2008.

Imam jako pozitivno mišljenje o školi stranih jezika Ad Hoc. Pronašao sam vrlo prijateljsko okruženje koje je istovremeno profesionalno i idealno za učenje. Osobito cijenim profesoricu koja se na najbolji mogući način prilagodila mojim potrebama i očekivanjima.

Flavio Simonetti, direktor Benetton Croatia d.o.o.

Možda Vas zanima

Vodič za učenje

o Autoru

admin

Komentari su zatvoreni.

Komentiraj

Postavke kolačića