[TEČAJEVI STRANIH JEZIKA – UPISI U ZIMSKI SEMESTAR]

[TEČAJEVI STRANIH JEZIKA – UPISI U ZIMSKI SEMESTAR]

Upisi u zimski semestar su u tijeku!

Nastava počinje krajem rujna, cijene tečaja nismo mijenjali, a upisati se možete svaki radni dan od 8 do 17 sati u prostorijama Ad Hoc – Centra.

Ad Hoc – Centar jedina je škola stranih jezika u Osijeku, te je među rijetkim školama stranih jezika u cijeloj Hrvatskoj, koja omogućuje učenje stranih jezika na najmoderniji način uz korištenje interaktivnih ploča „pametnica“. One klasičnu učionicu pretvaraju u zabavno okruženje. Na taj način osiguravamo najmoderniji način učenja stranih jezika, a učenje vokabulara, gramatike, pisanja i govora postaje lakše i zabavnije.

I ove školske godine u Ad Hoc – Centru u ponudi imamo grupne tečaje osnovnoškolaca za engleski i njemački jezik. Prepustite znanje svoje djece u ruke vrhunskih profesora koji će ih uz pomoć najmodernije tehnologije učiti strani jezik na moderan, inovativan i zabavan način.

Nismo zaboravili niti na studente za koje ove godine imamo odličnu vijest,  a to je da smo popust na x-icu povećali na čak 20%!

Sve o popustima koje smo Vam pripremili pročitajte u nastavku:

  • popust na x-icu u iznosu od 270,00 kuna za jednokratno plaćanje ili 290,00 kuna za plaćanje na pet rata (koji ostvarujete ako ste student i imate x-icu)
  • popust na letak u iznosu od 100,00 kuna (koji ostvarujete ako donesete naš promotivni letak)
  • obiteljski popust u iznosu od 100,00 kuna (koji ostvarujete ako osim vas i još jedan član vaše obitelji istodobno upiše tečaj)
  • poliglot popust u iznosu od 100,00 kuna (koji ostvarujete ako upišete tečajeve dva ili više stranih jezika).

 

Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja (Facebook stranica, e-mail: adhoc@adhoc.hr, telefon:  031/215-500 i 031/215-501, adresa:  Ulica Stjepana Radića 12).

Ukažite nam povjerenje i ove godine i prepustite  svoje obrazovanje i obrazovanje svoje djece u ruke profesionalaca, koji će strani jezik predavati na moderan, inovativan, zanimljiv i zabavan način.

Uz Ad Hoc – Centar, strani jezik uči se s osmjehom na licu! Čekamo vas na starom mjestu i veselimo se ponovnom druženju.

Vidimo se/See you /Bis bald/ À bientôt/ Ci vediamo/ Дo ckopoгo

Vaš Ad Hoc tim

Možda Vas zanima

[DIREKTORICA AD HOC CENTRA PROF. ANA BREZOVAC GOSTOVALA U POPULARNOZNANSTVENOM CIKLUSU SCIENTIFIC INTER_VIEW]
[OGLAS ZA POSAO]
[ZAPOŠLJAVAMO – HONORARNI PROFESOR/ICA NJEMAČKOG JEZIKA]

o Autoru

Nikolina Begović

Komentari su zatvoreni.

Komentiraj

Postavke kolačića