Individualna nastava

Individualna nastava

Nastava za jednog, dva ili tri polaznika prilagođena je potrebama i mogućnostima polaznika u pogledu nastavnog programa, vremena, mjesta i dinamike održavanja nastave.

U obliku individualne nastave možete učiti engleski, njemački, talijanski, francuski, švedski, ruski, mađarski, slovenski, hrvatski za strance i dr.

Individualna nastava je zbog mogućnosti dogovora o vremenu (svakog radnog dana i subotom između 7:00 i 22:00 sata), mjestu i dinamici održavanja nastave osobito pogodna za poslovne ljude, koji zbog poslovnih obveza ili putovanja nisu u mogućnosti pohađati nastavu koja se održava u određene dane i vrijeme.

Nastava se može održavati u Centru, u prostorijama Vaše tvrtke ili pak postoji mogućnost dolaska profesora u Vaš stan. Prilikom upisa polaznici koji ne posjeduju znanje iz jezika kojeg žele učiti, upisuju početni odnosno prvi stupanj, dok svi ostali idu na inicijalno testiranje koje se provodi prilikom upisa. Po završetku određenog stupnja polaznici individualne nastave imaju pravo, kao i polaznici redovitih tečajeva, pristupiti završnom ispitu, te ukoliko ga uspješno polože, također dobivaju diplomu Centra.

Ukoliko ne žele raditi po našim redovitim programima, polaznici individualne nastave mogu u tom vidu nastave raditi i tečajeve poslovnih, pravnih ili drugih usko specijaliziranih programa. Također postoji mogućnost uplate samo određenog/željenog broja sati kao i pojačan rad na onom što je određenom polazniku točno potrebno/onom što želi (pregled gramatike, refreshment course, konverzacija ili sl.)

CJENIK:

INDIVIDUALNA NASTAVA cijena na upit

 

Možda Vas zanima

Tečajevi općeg jezika
Poslovni engleski jezik
Tečajevi pravnog engleskog jezika

o Autoru

admin

(3) Komentara

 1. Dejan Prijić
  30. Rujan 2015 at 15:53

  Poštovani, zanima me individualni tečaj njemačkog za 2 osobe. Nemamo nikakvo predznanje. Zanima me cijena, mogućnosti plaćanja, trajanje i dokad traju upisi?

 2. Milorad Čakardić
  12. Prosinac 2014 at 04:10

  Poštovani, zainteresiran sam za učenje francuskog jezika. Nemam apsolutno nikakvo predznanje. Potreban mi je zbog putovanja u zemlje u kojima se govori taj jezik, na proljeće. Postoji li mogućnosti donekle ga naučiti za nekoliko mjeseci? Molim Vaš odgovor i savjet, Milorad

  • Mandić
   13. Prosinac 2014 at 12:57

   Poštovani, Vašim potrebama najbolje bi odgovarao naš individualni tečaj. Njega možete upisati kad god poželite, a gradivo koje se obrađuje u njemu u potpunosti se prilagođava Vašim željama. Ovakvim načinom rada sigurno biste stekli znanje jezika s kojim ćete se moći koristiti na putovanju. Pozdrav!

Komentiraj