Back to top
Adhoc

Grupni tečajevi

Želite proširiti horizonte, upoznati nove kulture i komunicirati s ljudima širom svijeta? Želite tečno i bez stresa odraditi razgovor za posao izvan Hrvatske? Želite poboljšati svoje profesionalne komunikacijske vještine? Planirate putovanje? Naš grupni tečaj stranog jezika idealan je izbor za vas!

Grupni tečaj stranog jezika osmišljen je tako da vam omogući učenje i usavršavanje jezika u dinamičnom okruženju s drugim motiviranim polaznicima. Namijenjen je svima onima koji žele naučiti novi jezik, usavršiti jezik koji već znaju, pripremiti se za polaganje međunarodnih ispita ili usavršiti komunikaciju i gramatiku.

Grupni tečajevi

Polaznik kreće od onog stupnja kojem pripada na temelju svog predznanja (koje se određuje putem preliminarnog testiranja) ili od 1. stupnja ako nema nikakvo predznanje. Grupni tečajevi prilagođeni su različitim stupnjevima. Nastavni programi izrađeni su prema međunarodnim standardima (dokument Vijeća Europe: Zajednički europski okvir za jezike). Nakon što uspješno položi završni ispit, polaznik dobiva uvjerenje na hrvatskom i engleskom jeziku.

Tečaj obuhvaća 76 nastavnih sati (60 sati nastave u grupi + 16 sati konzultacija) i održava se dvaput godišnje, u zimskom i ljetnom semestru. Budući da svaki semestar nastave obuhvaća jedan stupanj jezika, u jednoj školskoj godini mogu se završiti dva stupnja.

Prilikom pohađanja našega grupnog tečaja stranog jezika možete očekivati ​​raznovrstan i zanimljiv nastavni program. Kombinacijom konverzacije, vježbi, igara i autentičnih materijala osigurat ćemo vam priliku da se izražavate na jeziku koji učite i steknete samopouzdanje u komunikaciji.

Prijavite se za naš grupni tečaj stranog jezika i krenite na putovanje. Ne samo da ćete naučiti jezik, nego ćete i sklopiti nova prijateljstva, proširiti svoje vidike i otvoriti vrata novim mogućnostima. Kontaktirajte nas za više informacija i rezervirajte svoje mjesto!

22+ YEARS

Zašto Ad Hoc?

S vama
22 +
godina s vama
Jezici
30 +
svjetskih jezika
Projekti
3000 +
projekata godišnje
Zadovoljstvo
10000 +
zadovoljnih klijenata