Back to top
Adhoc

Konverzacijski tečaj

Želite tečno komunicirati na stranom jeziku iz poslovnih potreba ili za potrebe studiranja u stranoj zemlji? Želite putovati i pričati sa strancima bez stresa? Naš konverzacijski tečaj upravo je ono što tražite!

Naši iskusni profesori vodit će vas kroz različite teme i situacije, dajući vam priliku da razvijete svoje vještine slušanja, govora i razumijevanja kroz zanimljive interakcije. Imat ćete priliku razvijati i vježbati izgovor, intonaciju i izražavanje na stranom jeziku. Naučit ćete nove fraze, idiome i izraze koji će vam pomoći da zvučite prirodno i uvjerljivo. Naša AMCM metoda uključuje različite aktivnosti i simulacije koje vam omogućuju vježbanje komunikacije u stvarnim situacijama. Predznanje potrebno za pohađanje konverzacijskog tečaja stupanj je B1 prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike.

Konverzacijski tečaj

Dakle, bilo da želite poboljšati svoje profesionalne komunikacijske vještine, planirate putovanje ili jednostavno želite uživati u razgovoru s ljudima iz drugih zemalja, naš konverzacijski tečaj pružit će vam samopouzdanje i vještine koje su vam potrebne.

Pridružite nam se i otkrijte kako konverzacijski tečaj stranog jezika može promijeniti način na koji komunicirate. Naučite ne samo jezik, već i umijeće razgovora. Kontaktirajte nas i započnite svoje putovanje u učenju stranih jezika!

22+ YEARS

Zašto Ad Hoc?

S vama
22 +
godina s vama
Jezici
30 +
svjetskih jezika
Projekti
3000 +
projekata godišnje
Zadovoljstvo
10000 +
zadovoljnih klijenata