Back to top
Adhoc

Pripreme za međunarodno priznate ispite

Polaganjem međunarodno priznatih jezičnih ispita kao što su Cambridge (FCE, CAE, CPE i IELTS), TOEFL ili Goethe otvaraju vam se mnoga vrata za studiranje, život i rad širom svijeta. Ispite priznaju razne vladine ustanove, ustanove koje se bave zapošljavanjem, kao i akademska tijela.

Pripremni tečajevi za međunarodno priznate jezične ispite namijenjeni su tome da vam pomognu poboljšati jezične vještine i postići željeni rezultat na ispitu.

Pripremni tečajevi obuhvaćaju sve aspekte jezičnog ispita, uključujući čitanje, pisanje, slušanje, govor, gramatiku, vokabular i strategije specifične za određeni ispit.

Priprema za međunarodno priznate ispite

Sadržaj je prilagođen zahtjevima i formatu određenog ispita, uz dobivanje uvida u strukturu i način bodovanja ispita, kao i savjeta naših iskusnih profesora.

Pripremni tečajevi uključuju materijale za vježbanje, primjere ispita, probne ispite i vježbe koje simuliraju okruženje ispita. Naučit ćete specifične strategije i tehnike za uspješno rješavanje različitih dijelova ispita. To uključuje upravljanje vremenom, razumijevanje vrsta pitanja, tehnike brzog pretraživanja i skeniranja za čitanje, metode bilježenja za slušanje te strukturiranje odgovora za zadatke pisanja i govora. Tečajevi uključuju i alate za praćenje napretka, što polaznicima omogućuje praćenje napretka i pomaže u određivanju područja koja zahtijevaju dodatnu pozornost.

Pripremni tečajevi dostupni su u različitim formatima za engleski i njemački jezik, uključujući nastavu uživo i online tečajeve te materijale za samostalno učenje.

22+ YEARS

Zašto Ad Hoc?

S vama
22 +
godina s vama
Jezici
30 +
svjetskih jezika
Projekti
3000 +
projekata godišnje
Zadovoljstvo
10000 +
zadovoljnih klijenata