Back to top
Adhoc

Tečaj poslovnog jezika

Tečaj poslovnog engleskog jezika fokusira se na usavršavanje engleskog jezika u kontekstu poslovnog okruženja. Ovaj je tečaj namijenjen profesionalcima, menadžerima, poduzetnicima i svima koji žele poboljšati svoje komunikacijske vještine na engleskom jeziku u poslovnim situacijama. Prilagođen je današnjem užurbanom i modernom poslovnom svijetu. Rad je organiziran individualno ili u malim skupinama s naglaskom na različite tehnike komunikacije u poslovnom okruženju.

Cilj je tečaja poslovnog engleskog jezika omogućiti polaznicima da razumiju i koriste specifične poslovne izraze, vokabular, idiome i fraze koje su česte u poslovnom svijetu. Osim toga, tečaj obuhvaća i razvijanje vještina pisanja poslovnih dopisa, izvješća, prezentacija i pregovaranja. Naš tečaj poslovnog engleskog jezika intenzivan je, dinamičan i praktičan, s naglaskom na konverzaciji.

Tečaj poslovnog jezika

Nastava se temelji na materijalima kao što su članci iz poslovnih časopisa, poslovni dokumenti, slušni materijali i simulacije poslovnih situacija. Kroz interaktivne aktivnosti, rasprave, prezentacije i vježbe, polaznici će imati priliku poboljšati svoje slušanje, govor, čitanje i pisanje na engleskom jeziku u poslovnom kontekstu.

Tečaj poslovnog engleskog jezika obuhvaća teme kao što su vođenje sastanaka, pregovaranje, prezentiranje projekata, marketinške strategije, poslovne analize, etika u poslovanju, korištenje društvenih mreža, time management, kulturološke razlike u globalnom poslovanju i sl.

Nastava se može održavati uživo ili online, pružajući polaznicima fleksibilnost i mogućnost prilagodbe rasporeda svojim potrebama. Za tečaj poslovnog engleskog jezika potrebno je predznanje na razini stupnja B1 prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike. Po završetku tečaja dobivate uvjerenje o završenom tečaju, a možete se odlučiti i na polaganje nekog od međunarodnih Cambridge ispita za poslovni engleski (BEC – Business English Certificates).

Naši će vam profesori pomoći prebroditi sve poteškoće s kojima se možete susresti u svijetu poslovne komunikacije na engleskom jeziku. Javite nam se i saznat ćete zašto tečaj poslovnog engleskog jezika čini razliku u poslovanju.

22+ YEARS

Zašto Ad Hoc?

S vama
22 +
godina s vama
Jezici
30 +
svjetskih jezika
Projekti
3000 +
projekata godišnje
Zadovoljstvo
10000 +
zadovoljnih klijenata