Back to top
Adhoc

O nama

Ad Hoc - Centar za poduke i prevoditeljstvo d.o.o.

Ad Hoc – Centar jedna je od vodećih prevoditeljskih agencija na području Hrvatske koja pruža usluge svih vrsta prevođenja za više od 30 svjetskih jezika. Osnovan 2002. godine, Centar ima urede u Zagrebu i Osijeku, no prevodimo za klijente s područja cijele Hrvatske te za mnogobrojne inozemne klijente. Naši su klijenti raznovrsni  –  od ministarstava, sudova, banaka, osiguravajućih društava, sportskih udruga, bolnica i medicinskih poliklinika do odvjetničkih ureda i brojnih fizičkih osoba.

Vlasnica i direktorica tvrtke profesorica je i dugogodišnji sudski tumač za engleski i njemački jezik Ana Brezovac. Tijekom godina u timu Ad Hoc – Centra okupila je mnogobrojne profesionalne prevoditelje s kojima dijeli strast prema jeziku i prevođenju. Prevoditeljski tim Ad Hoca sastoji se od stalnih sudskih tumača, vanjskih suradnika, izvornih govornika i lektora koji posjeduju dugogodišnje prevoditeljsko iskustvo. Svi prevoditelji Ad Hoc – Centra usko su specijalizirani, a uz njih su u prijevode uključeni i stručnjaci iz pojedinih područja (pravnici, ekonomisti, inženjeri, liječnici i dr.) te informatičari, koji su zaduženi za tehničku pripremu i grafičko oblikovanje teksta ili, jednostavno rečeno, za to da vaš prijevod izgleda identično kao i izvorni dokument. U izradi prijevoda koristimo se najnaprednijom dostupnom tehnologijom i programima za prevođenje koji pridonose kvaliteti i osiguravaju dosljednu terminologiju.

Misija

Razvijanje i održavanje poslovnih odnosa s domaćim i stranim partnerima, osiguravajući visoke standarde kvalitete iz područja prevođenja i edukacije koji se temelje na stručnom znanju i tradiciji, inovativnosti te društvenoj odgovornosti. Cilj nam je vrhunskom uslugom i zadovoljstvom suradnje svakom klijentu pružiti najbolju vrijednost za novac. Naša su najveća vrijednost naši zaposlenici i bogato iskustvo. Svoje poslovanje razvijamo kroz samostalni razvoj tvrtke i transparentan odnos s poslovnim partnerima.

Ad hoc

Vizija

Zadržati poziciju jedne od vodećih prevoditeljskih agencija i škola stranih jezika u Hrvatskoj, ojačati svoju poziciju na stranim tržištima ugovaranjem novih poslova te prodor na nova tržišta, a sve na temelju dugogodišnje tradicije, znanja, kvalitete, konkurentnosti, inovativnosti, pouzdanosti i razumijevanja potreba naših klijenata. Vizija nam je biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – kao pouzdan partner poslovnim subjektima, poželjan poslodavac zaposlenima i kao društveno odgovorna tvrtka.

Ad hoc

22 godina tradicije, ISO certifikati te reprezentativna referentna lista dokaz su uspješnosti poslovanja i kvalitete naših prijevoda i tečajeva.

Ako su vam potrebne kvalitetne jezične usluge – stručni pismeni prijevodi, pismeni prijevodi s ovjerom sudskog tumača, lektura i korektura tekstova, usmeni prijevodi (konsekutivni i simultani), titlovanje,  transkripcija ili tečajevi stranih jezika (grupni i individualni), Ad Hoc tim posao će odraditi stručno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Kontaktirajte nas za besplatnu procjenu prijevoda
22+ YEARS

Zašto Ad Hoc?

S vama
22 +
godina s vama
Jezici
30 +
svjetskih jezika
Projekti
3000 +
projekata godišnje
Zadovoljstvo
10000 +
zadovoljnih klijenata