Back to top
Adhoc

Hrvatski jezik za strance

Tečaj hrvatskog jezika za strance namijenjen je svima koji žele naučiti hrvatski jezik uz izvornog govornika: bilo da vam je znanje hrvatskog jezika potrebno za posao, za studiranje u Hrvatskoj, zbog privatnih/obiteljskih prilika ili vas je jednostavno potaknula ljubav prema slavenskim jezicima. Nudimo vam mogućnost učenja i usavršavanja hrvatskog jezika.

Tečaj je interaktivan, dinamičan i prilagođen vašim individualnim potrebama. Bez obzira na to jeste li apsolutni početnik ili već imate neko predznanje, naši iskusni profesori vodit će vas kroz sve korake učenja hrvatskog jezika.

Hrvatski za strance

Tečaj se temelji na materijalima i praktičnim vježbama koje će vam pomoći da razvijete vještine slušanja, govora, čitanja i pisanja i naučite sve što vam je potrebno za svakodnevnu komunikaciju na hrvatskom jeziku. Osim jezičnog usavršavanja također ćete se upoznati s hrvatskom kulturom, tradicijom, običajima i gastronomijom.

Nastava se održava individualno ili u manjim skupinama. Nudimo fleksibilnost izbora nastave uživo ili online kako biste mogli prilagoditi svoj raspored i učiti iz udobnosti svog doma.

Pridružite nam se i otvorite vrata novim mogućnostima! Javite nam se, rezervirajte svoje mjesto na tečaju i naučite hrvatski jezik!

22+ YEARS

Zašto Ad Hoc?

S vama
22 +
godina s vama
Jezici
30 +
svjetskih jezika
Projekti
3000 +
projekata godišnje
Zadovoljstvo
10000 +
zadovoljnih klijenata