Back to top
Adhoc

Individualna nastava

Otkrijte svoj jezični potencijal uz individualnu nastavu stranog jezika

Jeste li ikada sanjali o tome kako puni samopouzdanja izlažete na međunarodnoj konferenciji na stranom jeziku? Kako tečno komunicirate s inozemnim poslovnim partnerima? Kako lagano „plovite“ kroz studij u stranoj zemlji? Kako tečno i bez stresa odrađujete razgovor za posao izvan Hrvatske? Individualna nastava idealan je izbor za vas!

Bez obzira na to jeste li početnik ili već imate određeno znanje jezika, individualna nastava pružit će vam prilagođeni pristup koji omogućuje brz napredak i postizanje željenih jezičnih ciljeva.

Individualna nastava

Jedna je od najvećih prednosti individualne nastave personalizacija. Nastavni plan i program može se prilagoditi vašim potrebama, interesima i stilu učenja. Bez obzira na to želite li usavršiti svoje vještine razgovora, poboljšati gramatiku ili se pripremiti za ispit, naši će vam profesori pomoći u postizanju željenih rezultata. Ostale prednosti individualne nastave uključuju fleksibilnost u rasporedu i prilagođavanje tempa učenja, kao i bolju interakciju i komunikaciju između polaznika i profesora.

Individualnu nastavu možete pohađati prema našim redovnim programima ili kao specijaliziranu tailor-made nastavu (konverzacija, usko specijalizirani vokabular, priprema za međunarodne ispite, pregled gramatike, refreshment course, priprema za razgovore za posao, poslovna korespondencija i sl.).

Zbog mogućnosti dogovora o vremenu, mjestu i dinamici održavanja nastave individualna nastava osobito je pogodna za poslovne ljude, koji zbog poslovnih obveza ili putovanja nisu u mogućnosti pohađati nastavu koja se održava u određene dane i u određeno vrijeme.

Individualnu nastavu možete pohađati u Ad Hoc – Centru ili online.

Nemojte čekati! Iskoristite prednosti individualne nastave i postignite jezičnu samouvjerenost koju ste oduvijek željeli. Prijavite se danas i započnite svoje jezično putovanje prema uspjehu!

22+ YEARS

Zašto Ad Hoc?

S vama
22 +
godina s vama
Jezici
30 +
svjetskih jezika
Projekti
3000 +
projekata godišnje
Zadovoljstvo
10000 +
zadovoljnih klijenata