Back to top
Adhoc

Transkripcija

Pretvorite svoje audio - i videozapise u tekst!

Želite si olakšati analizu i pretraživanje audio- ili videozapisa? Nemate vremena preslušati snimku poslovnog sastanka i bilježiti važne informacije? Želite biti u mogućnosti više puta proučiti važne dijelove iskaza s ročišta ili predavanja s edukacije bez preslušavanja dijelova koji vam nisu toliko važni? Imamo rješenje za vas – transkripcija!

Transkripcija je postupak pretvaranja govora ili zvuka u pisani tekst. Obično se radi u situacijama kada se snimaju audio- ili videozapisi razgovora, predavanja ili intervjua kako bi se omogućilo lakše analiziranje sadržaja. Iako se može činiti kao jednostavna radnja, transkripcija je složen postupak koji zahtjeva koncentraciju, slušačke vještine, pedantnost, jezično znanje i brzinu.

Transkripcija

Transkripcija može biti doslovna, kada se svaka riječ vjerno prenosi, ili uređena, kada se uklanjaju nepotrebne interakcije ili ponavljanja. Često se koristi u istraživačkim studijama, sudskim slučajevima, novinarstvu i mnogim drugim područjima.

Izgovoreni tekst transkribiran na papiru otklonit će nejasnoće, spriječiti moguće nesporazume te omogućiti analizu i provjeru materijala.

Neka vam naša usluga transkripcije uštedi vrijeme i olakša rad. Kontaktirajte nas i prepustite nam pretvaranje vaših snimaka u pisane dokumente.

Transkripcija
22+ YEARS

Zašto Ad Hoc?

S vama
22 +
godina s vama
Jezici
30 +
svjetskih jezika
Projekti
3000 +
projekata godišnje
Zadovoljstvo
10000 +
zadovoljnih klijenata