Back to top
Adhoc

Uvjerenje o poznavanju jezika

Prijavljujete se za posao, a uvjet je poznavanje engleskog jezika? Želite ići na studentsku razmjenu i trebate dokaz o poznavanju njemačkog jezika?

Vladanje stranim jezikom vrlo je čest zahtjev u akademskom i poslovnom svijetu – gotovo svako radno mjesto zahtijeva određenu razinu poznavanja nekog stranog jezika.

Ako posjedujete znanje stranog jezika i trebate to dokazati, u Ad Hoc – Centru možete pristupiti testiranju i dobiti uvjerenje o poznavanju jezika bez prethodnog pohađanja tečaja.

Uvjerenje o poznavanju jezika

Testiranje se sastoji od pismenog i usmenog dijela kojima se provjerava vaše poznavanje vokabulara, gramatike, pisanja, razumijevanja, uporabe jezičnih struktura, kao i govorna interakcija i produkcija.

Po završetku testiranja naši će iskusni profesori ispraviti vaš test i odrediti stupanj znanja jezika (u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike) te ćemo vam u najkraćem mogućem roku izdati uvjerenje o poznavanju jezika na hrvatskom i engleskom jeziku.

Uvjerenje o poznavanju jezika možete dobiti za velik broj jezika, a za testiranje je potrebna prethodna najava i rezervacija termina.

Povećajte svoju konkurentnost na natječajima, olakšajte si postupak preseljenja u drugu zemlju ili osigurajte dobivanje inozemne stipendije – obratite nam se s povjerenjem!

22+ YEARS

Zašto Ad Hoc?

S vama
22 +
godina s vama
Jezici
30 +
svjetskih jezika
Projekti
3000 +
projekata godišnje
Zadovoljstvo
10000 +
zadovoljnih klijenata